Hvala za zanimanje za Prenočišča Fluxus.

Prenočišča Fluxus nudijo najboljše počutje v Ljubljani, nenazadnje zaradi lokacije, saj boste vse cilje vaših poslovnih sestankov in osebnih opravkov mimogrede dosegli peš. Brez avtomobila oziroma javnih prevoznih sredstev pa boste prišli tudi do najrazličnejših restavracij in barov, priljubljenih ljubljanskih plesišč oziroma nočnih klubov: Top, As, K4 in Bachus.

Manj kot pet minut hoda je do parlamenta, glavne pošte, jazz  kluba Gajo, opere, drame, MGL, Cankarjevega doma, Slovenske Filharmonije, Križank, večine glavnih muzejev in galerij, parka Tivoli, stare Ljubljane in tromostovja, Name, Maximarketa, Zare,  ...

Nahajamo se na Tomšičevi ul.4 v strogem centru Ljubljane na  vogalu pasaže kina Komuna in poleg vhoda Name nasproti trgovine Bala.

V prijetnem skupnem prostoru se boste kot naši gostje še posebej radi zadrževali, saj je opremljen s čajno kuhinjo, z računalnikom (z dostopom do interneta, tudi wifi) in televizijo (tudi DVD).

Da bi ustregli vsem gostom, so domače živali pri nas dobrodošle, vendar samo v sobi za dva. Kadilcem pa je na voljo balkon.

Z veseljem smo Vam na voljo za vse nadaljne informacije.